Zo zorg je thuis voor je wimperextensions

Zo zorg je thuis voor je wimperextensions

Hey daar, ik ben Jaimy, eigenaresse van Jaimz Lashbar in het prachtige ‘s-Hertogenbosch. Vandaag wil ik het hebben over de verzorging van je wimperextensions thuis. Het hebben van een verbluffende set wimperextensions is geweldig, maar het vergt ook wat inzet van jou om ze in topconditie te houden. Laten we erin duiken!

1. Vermijd water de eerste 24 uur

Je wimperlijm heeft tijd nodig om volledig uit te harden, en water kan dit proces verstoren. Dus, vermijd douches, zwemmen of huilen tijdens de eerste 24 uur na je afspraak.

2. Slaap op je rug

Slaap op je rug om te voorkomen dat je nieuwe wimpers tegen je kussen wrijven. Wrijven kan leiden tot voortijdig verlies van je extensions.

3. Gebruik geen oliehoudende producten

Olie kan de wimperlijm afbreken, dus het is belangrijk om oliehoudende make-up en huidverzorgingsproducten te vermijden. Dit geldt ook voor je make-up remover.

4. Borstel je wimpers

Gebruik het wimperborsteltje dat we je hebben gegeven om je wimpers dagelijks te borstelen. Dit helpt om ze netjes en vrij van klonten te houden.

5. Wees zacht

Wrijf niet in je ogen en trek niet aan je wimpers. Dit kan zowel je natuurlijke wimpers als je extensions beschadigen.

6. Regelmatige infills

Boek regelmatige infill afspraken om je wimpers vol en prachtig te houden. Hoe vaak je een infill nodig hebt, is afhankelijk van je natuurlijke wimpercyclus en hoe goed je voor je wimpers zorgt, maar over het algemeen raden we elke 2-3 weken een infill aan.

Het verzorgen van je wimperextensions thuis is niet moeilijk, maar het vereist wel wat toewijding. Volg deze tips en je wimpers zullen langer meegaan, wat betekent dat je langer kunt genieten van die prachtige, volle wimpers waar je van houdt.

Tot snel bij Jaimz Lashbar!

Veel liefs,

Jaimy