Tips voor het verzorgen van je wimperextensions

Tips voor het verzorgen van je wimperextensions

Hallo daar, ik ben Jaimy van Jaimz Lashbar. In deze blog deel ik enkele essentiële tips over hoe je je wimperextensions kunt verzorgen zodat ze langer meegaan en er altijd op hun best uitzien. Laten we beginnen!

1. Vermijd water en stoom

Probeer in de eerste 24 tot 48 uur na je wimperextensions afspraak water, stoom en andere vochtige omgevingen te vermijden. Dit geeft de lijm de tijd om volledig uit te harden en zorgt ervoor dat je wimpers zo lang mogelijk blijven zitten.

2. Slaap op je rug

Probeer op je rug te slapen om te voorkomen dat je wimpers tegen je kussen wrijven. Dit kan ze namelijk vroegtijdig laten uitvallen.

3. Reinig ze regelmatig

Het is belangrijk om je wimperextensions regelmatig te reinigen. Gebruik hiervoor een zachte wimperreiniger of babyshampoo. Zorg ervoor dat je ze daarna goed droog dept en niet wrijft.

4. Gebruik olievrije producten

Olie kan de lijm van je wimperextensions oplossen. Gebruik daarom olievrije producten in de buurt van je ogen, zoals make-up remover en gezichtsreinigers.

5. Borstel ze dagelijks

Borstel je wimperextensions dagelijks met een schone wimperborstel. Dit helpt om ze er vol en op hun best uit te laten zien.

6. Wees voorzichtig met make-up

Vermijd het gebruik van mascara op je wimperextensions. Mascara kan de extensions beschadigen en ze laten klonteren.

7. Laat ze professioneel verwijderen

Probeer je wimperextensions nooit zelf te verwijderen. Dit kan je natuurlijke wimpers beschadigen. Als je je extensions wilt laten verwijderen, maak dan een afspraak bij ons in de salon.

Je wimperextensions verzorgen hoeft niet moeilijk te zijn. Met deze tips blijven je extensions langer mooi en blijven je eigen wimpers gezond.

Als je nog vragen hebt over het verzorgen van je wimperextensions, of als je klaar bent voor je volgende afspraak, dan staan we bij Jaimz Lashbar voor je klaar!

Liefs, Jaimy.