Our Services

services
Services
Transforming Your Look, One Lash Extension at a Time

Bij Jaimz Lashbar bied ik een scala aan wimperdiensten aan om aan jouw unieke schoonheidsbehoeften te voldoen. Van Russian Volume tot One by One, Hybride en Mega Volume, ik zorg voor de perfecte look die jouw ogen doet stralen. Laat jezelf verwennen en ontdek de impact van prachtige wimperextensions.

Russian
Volume

Droom je van volle, glamoureuze wimpers? Probeer dan mijn Russian Volume! Met deze techniek bevestig ik meerdere ultra-lichte extensions aan elke natuurlijke wimper. Het resultaat? Een intense, volumineuze look die je ogen laat stralen.

One by
One

Voor een natuurlijk uitziende, verfijnde look is de One by One-techniek perfect. Ik bevestig een enkele wimperextension aan elke natuurlijke wimper. Deze techniek geeft een mooi verlengend effect en zorgt voor een frisse, open oogopslag.

Hybride
LASHES

Kan je niet kiezen tussen volume en natuurlijk? Met de Hybride techniek krijg je het beste van beide werelden. Ik combineer de One by One- en Russian Volume-technieken voor een volle, maar toch natuurlijke look. Perfect voor als je op zoek bent naar iets extra speciaals!

Mega
Volume

Ready to go all out? Met Mega Volume krijg je de meest dramatische, opvallende wimperlook. Door meerdere superfijne extensions aan je natuurlijke wimpers te bevestigen, creëer ik een weelderige, volle wimperlijn die niet te missen is. Laat je ogen spreken met Mega Volume!

WIMPERS PRIJSLIJST

What Our Beautiful 
& Happy Clients Say 
About Us

Jaimy is een absolute ster in wat ze doet! Ik ben volledig verliefd op mijn Russian Volume extensions, ze zien er fantastisch uit en voelen super licht aan. Haar salon is ook heel stijlvol en comfortabel. Echt een aanrader voor iedereen die een deskundige wimperstyliste zoekt!

Sophie uit Den Bosch