Our Salon

Wimper specialist Jaimz Lashbar, mijn persoonlijke wimpersalon, gelegen aan de rand van het levendige centrum van ‘s-Hertogenbosch. Hier kun je heerlijk ontspannen terwijl ik jouw wimpers vakkundig verzorg. De salon ademt een warme, uitnodigende sfeer uit, een plek waar je je meteen thuis zult voelen. Het is mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat elke klant de salon verlaat met een oogopslag die straalt en een glimlach op het gezicht.

About
OUR MISSION AND PHILOSOPHY

YOUR BEAUTY ENHANCED BY SKILL AND QUALITY.

JAIMZ LASH BAR JAIMZ LASH BAR JAIMZ LASH BAR

Founder & OWNER

JAIMY MARIA

Ik ben Jaimy, de trotse eigenaresse en wimperstyliste bij Jaimz Lashbar. Met passie en precisie zet ik dagelijks wimperextensions, waarbij ik het belangrijk vind om de natuurlijke schoonheid van iedere klant te benadrukken. Mijn missie is om jouw oogopslag te transformeren en je zelfvertrouwen een boost te geven. Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen in mijn salon!

vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid.

STATEMENT

Bij Jaimz Lashbar geloof ik dat ware schoonheid van binnenuit komt, maar dat een beetje extra glamour nooit kwaad kan. Mijn missie is om iedere klant te helpen hun unieke schoonheid te benadrukken en hun zelfvertrouwen te versterken door de kunst van wimperextensions.

Mijn filosofie is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Ik werk alleen met de beste materialen en nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat elke set wimperextensions die ik plaats voldoet aan de hoogste standaarden. Daarnaast streef ik ernaar om een persoonlijke en comfortabele ervaring te creëren voor elke klant die mijn salon binnenstapt.

In de wereld van Jaimz Lashbar is iedereen welkom. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verlenging of dramatische volume-extensions, ik help je graag om de perfecte look te vinden die past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Jouw schoonheid is mijn passie.