Veelgestelde vragen

FAQ
Faq wimperextensions

Ontdek alles wat je moet weten over wimperextensions in onze Veelgestelde Vragen sectie bij Jaimz Lashbar. Hier beantwoorden we je vragen over alles, van de basis van wimperextensions tot verzorgingstips. Ongeacht of je nieuw bent in de wereld van wimperextensions of een ervaren gebruiker, deze informatie zal je helpen om het meeste uit je extensions te halen. Ontdek de magie van wimperextensions bij Jaimz Lashbar, gelegen in het prachtige ‘s-Hertogenbosch, en laat je schoonheidsroutine naar een hoger niveau tillen!

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Wimperextensions blijven meestal 2 tot 3 weken mooi, afhankelijk van je persoonlijke verzorging en de natuurlijke groeicyclus van je eigen wimpers. Voor een altijd perfecte look, adviseren we een opvulbehandeling om de 2 tot 3 weken.

Hoe lang duurt wimperextensions zetten?

Het zetten van wimperextensions neemt ongeveer 1 tot 2 uur in beslag voor een volledige set, afhankelijk van het aantal wimpers dat je hebt en de stijl die je kiest. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Het is een gedetailleerd werk dat nauwkeurigheid en precisie vereist.

Hoe duur zijn wimperextensions?

De prijs van wimperextensions kan variëren op basis van de stijl, het aantal wimpers, en de salon. Voor de meest actuele prijsinformatie, bekijk onze prijslijst.

Hoe maak je wimperextensions schoon?

Het is belangrijk om wimperextensions goed schoon te houden voor hun levensduur en gezondheid van je natuurlijke wimpers. Gebruik een olievrije reiniger en een zachte borstel of spons. Maak de wimpers voorzichtig schoon met opwaartse bewegingen, spoel ze vervolgens af met warm water en dep ze voorzichtig droog. Vermijd wrijven of trekken aan de wimpers. Bij Jaimz Lashbar kunnen we je ook adviseren over specifieke producten voor wimperverzorging.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn semi-permanente vezels die op je natuurlijke wimpers worden aangebracht om ze langer, voller en donkerder te maken. Ze worden met een speciale, veilige lijm aangebracht en blijven meerdere weken zitten. Er zijn verschillende soorten wimperextensions, zoals One by One, Russian Volume en Hybrid wimpers, die elk een unieke look geven. Bij Jaimz Lashbar kunnen we je adviseren over welke stijl het beste bij je past.

Wat zijn one by one wimperextensions?

One by One wimperextensions zijn een techniek waarbij één extension wordt aangebracht op elke natuurlijke wimper. Dit zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat, vergelijkbaar met het effect van mascara, maar dan intenser. One by One wimperextensions zijn perfect voor diegenen die een subtiele verlenging en volume van hun wimpers willen, met behoud van een natuurlijke uitstraling. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik en veroorzaken geen schade aan je eigen wimpers.

Waarom wimperextensions?

Wimperextensions zijn een geweldige manier om je ogen te accentueren en je algehele uiterlijk te verbeteren. Ze voegen lengte, dikte en volheid toe aan je eigen wimpers, wat je een meer opvallende en gedefinieerde look geeft, zelfs zonder make-up. Wimperextensions besparen je ook tijd bij je dagelijkse routine, aangezien je geen mascara of wimperkruller nodig hebt. Daarnaast zijn ze bestand tegen water, zweet en tranen, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een natuurlijke of dramatische look wenst, er zijn verschillende stijlen en types van wimperextensions om aan je behoeften te voldoen.

Hoe vaak moet je wimperextensions opvullen?

Het wordt meestal aanbevolen om je wimperextensions elke 2 tot 3 weken op te vullen. Dit is echter afhankelijk van verschillende factoren zoals je persoonlijke groeicyclus van de wimpers, de zorg voor de extensions en de stijl van de geplaatste extensions. Tijdens een opvulbehandeling worden nieuwe extensions toegevoegd aan de nieuwe natuurlijke wimpers die zijn gegroeid en worden losse of uitgegroeide extensions vervangen om je wimperlook fris en vol te houden.