Services

One by One versus Russian Volume: Welke past het beste bij jou?

Hoi, ik ben Jaimy, eigenaresse van Jaimz Lashbar. Een van de meest gestelde vragen die ik krijg van mijn klanten is: “Wat is het verschil tussen One by One en Russian Volume wimperextensions, en welke moet ik kiezen?” Laten we de verschillen onder de loep nemen, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw unieke stijl en levensstijl.

One by One Wimperextensions

Bij One by One wimperextensions wordt elke individuele wimperextension aan een natuurlijke wimper bevestigd. Dit zorgt voor een heel natuurlijke, maar toch verbeterde look. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele verlenging en verdikking van hun natuurlijke wimpers zonder een overdreven effect.

Voordelen:

  • Ziet er heel natuurlijk uit
  • Minimale belasting voor je natuurlijke wimpers
  • Ideaal voor mensen met een gevoelige huid of ogen

Russian Volume Wimperextensions

Bij Russian Volume worden meerdere dunne wimperextensions samengevoegd tot een ‘waaier’ en bevestigd aan één natuurlijke wimper. Dit geeft een voller, dramatischer effect. Russian Volume is perfect voor wie een glamoureuze look wil, met dikke, volle wimpers.

Voordelen:

  • Geeft een voller, dramatischer effect
  • Ideaal voor speciale evenementen
  • Perfect voor mensen met van nature dunnere of schaarse wimpers

Dus, welke stijl moet je kiezen? Dat hangt helemaal af van de look die je wilt bereiken en je persoonlijke voorkeuren. Als je houdt van een natuurlijke look, dan is One by One waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Als je echter houdt van drama en glamour, dan is Russian Volume de manier om te gaan.

Onthoud, bij Jaimz Lashbar nemen we de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken, zodat we de perfecte wimperextensions voor jou kunnen creëren. Maak vandaag nog een afspraak om te ontdekken welke wimperextensions het beste bij jou passen!

Groetjes,
Jaimy