Russian Volume vs. One by One: Wat past bij jou?

Russian Volume vs. One by One: Wat past bij jou?

Hallo schoonheidsfanaten, Jaimy hier van Jaimz Lashbar. Vandaag wil ik het hebben over de twee populairste soorten wimperextensions die we in onze salon aanbieden: Russian Volume en One by One. Maar welke is het beste voor jou? Laten we er eens in duiken!

One by One Wimperextensions

Bij de One by One methode, ook wel bekend als Classic Lashes, wordt er één extension aangebracht op elke natuurlijke wimper. Dit geeft een heel natuurlijke en subtiele look. Het is een geweldige optie als je al lange wimpers hebt, maar graag meer definitie en krul wilt toevoegen zonder dat het te opvallend is.

Voordelen van One by One:

  1. Ze zien er zeer natuurlijk uit, perfect voor een subtiele look.
  2. Ze zijn lichter op de wimpers en minder waarschijnlijk om je natuurlijke wimpers te beschadigen.
  3. Ze zijn geweldig voor mensen met een gevoelig ooggebied omdat er minder product wordt gebruikt.

Russian Volume Wimperextensions

Bij de Russian Volume methode worden er meerdere dunne wimperextensions in een waaiervorm op één natuurlijke wimper aangebracht. Dit zorgt voor een dramatische, volle look. Het is de ideale keuze als je van een glamoureuze uitstraling houdt, of als je wimpers van nature dun of schaars zijn.

Voordelen van Russian Volume:

  1. Ze bieden een volle, glamoureuze look, ideaal voor speciale gelegenheden.
  2. Ze kunnen helpen om dunne of schaarse wimpers te camoufleren.
  3. Ze zijn aanpasbaar in volume, zodat je kunt kiezen hoe dramatisch je wilt gaan.

Het kiezen tussen Russian Volume en One by One hangt echt af van jouw persoonlijke voorkeur, je natuurlijke wimpers, en de look die je wilt bereiken. Beide methodes hebben hun unieke voordelen, en bij Jaimz Lashbar, kunnen we je helpen om de beste keuze te maken voor jouw unieke schoonheidsdoelen.

Voel je klaar om je wimperextensions reis te beginnen? Of heb je meer vragen over welke stijl het beste bij je past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te helpen je droomwimpers te krijgen!

Veel liefs, Jaimy.