Close-up Photography of Woman Holding String Lights

Een dag in het leven met wimperextensions van Jaimz Lashbar

Hallo prachtige dames, Jaimy hier! Als eigenaresse van Jaimz Lashbar krijg ik vaak vragen over hoe het dagelijks leven is met wimperextensions. Vandaag neem ik jullie mee op een typische dag met wimperextensions van Jaimz Lashbar.

Ochtendroutine

Stel je voor dat je wakker wordt, in de spiegel kijkt en ziet dat je ogen al sprankelen, ook zonder make-up. Dit is de realiteit met wimperextensions! Je hoeft geen tijd te besteden aan het aanbrengen van mascara of het krullen van je wimpers. Dit bespaart tijd in de ochtend, waardoor je meer tijd hebt om van je koffie te genieten of je outfit te perfectioneren.

Werk of school

Met wimperextensions zie je er altijd verzorgd uit, zelfs tijdens de drukste dagen. Of je nu aan het werk bent of naar school gaat, je wimpers blijven er perfect uitzien. Geen zorgen over uitgelopen mascara of valse wimpers die loslaten. En als je een zoom-vergadering hebt, zullen je collega’s zich afvragen hoe je er zo fris en glamoureus uitziet, zelfs tijdens het thuiswerken.

Sporten en ontspannen

Ja, je kunt met wimperextensions sporten! Ze zijn bestand tegen zweet, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je make-up uitloopt tijdens een intensieve workout. En na het sporten? Een bezoek aan de sauna of een duik in het zwembad is geen probleem, zolang je maar wacht tot 24 uur na het plaatsen van de extensions.

Avondroutine

Het verwijderen van make-up is een stuk eenvoudiger met wimperextensions. Je hoeft geen mascara te verwijderen, wat betekent dat er geen zwarte vegen of resten zijn. We raden wel aan om je wimperextensions zachtjes schoon te maken met een olievrije make-up remover om de levensduur te verlengen.

Bedtijd

Wimperextensions zijn comfortabel genoeg om mee te slapen. Het is wel belangrijk om op je rug te slapen om te voorkomen dat de wimpers te veel wrijving krijgen.

Het leven met wimperextensions van Jaimz Lashbar betekent elke dag wakker worden met prachtige, volle wimpers. Als je het gemak wilt ervaren van wimperextensions, neem dan contact op om je afspraak te plannen. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in de salon en samen met jou de perfecte wimperlook te creëren!

Liefs,

Jaimy.