Hoe je de levensduur van je wimperextensions verlengt: Tips van Jaimz Lashbar

Hoe je de levensduur van je wimperextensions verlengt: Tips van Jaimz Lashbar

Hallo lieve schoonheidsliefhebbers, Jaimy hier, jouw vertrouwde wimperextension-expert van Jaimz Lashbar. Vandaag wil ik een aantal van mijn beste tips met je delen over hoe je de levensduur van je wimperextensions kunt verlengen.

Geef je wimpers de tijd om te zetten

Wanneer je net je wimperextensions hebt laten zetten, is het belangrijk om ze de eerste 24-48 uur niet nat te laten worden. Dit geeft de lijm de tijd om volledig uit te harden en te zorgen voor een sterke hechting. Vermijd zwemmen, sauna’s, en stoom van een hete douche om te voorkomen dat de lijm voortijdig loslaat.

Vermijd oliehoudende producten

Olie kan de lijm van je wimperextensions aantasten. Vermijd daarom producten met olie rond je ogen, zoals bepaalde make-upremovers of gezichtscremes. Gebruik in plaats daarvan olievrije producten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met wimperextensions.

Wees voorzichtig met make-up

Hoewel je met wimperextensions minder behoefte zult hebben aan mascara, als je er toch voor kiest om het te gebruiken, zorg er dan voor dat het een olievrije en extension-vriendelijke versie is. Vermijd ook waterproof mascara, omdat het verwijderen ervan je extensions kan beschadigen.

Reinig je wimpers regelmatig

Het is belangrijk om je wimperextensions regelmatig te reinigen om opbouw van make-up, olie en vuil te voorkomen. Gebruik een speciale wimperreiniger en een zachte borstel of spons.

Vermijd wrijven en trekken

Probeer niet aan je wimperextensions te trekken of te wrijven. Dit kan ervoor zorgen dat ze voortijdig uitvallen en kan ook je natuurlijke wimpers beschadigen.

Boek regelmatige opvulbehandelingen

Zelfs met de beste zorg zullen je wimperextensions na verloop van tijd uitvallen, simpelweg vanwege de natuurlijke groeicyclus van je wimpers. Plan daarom regelmatig een opvulbehandeling bij ons in, om ervoor te zorgen dat je wimpers er altijd op hun best uitzien.

Wimperextensions zijn een investering in je look en zelfvertrouwen, dus het is de moeite waard om ze goed te verzorgen. Als je nog meer tips of advies nodig hebt, of als je klaar bent voor je volgende opvulbehandeling, maak dan een afspraak bij Jaimz Lashbar. We zijn er om ervoor te zorgen dat je wimpers er altijd prachtig uitzien!

Veel liefs, Jaimy.