De kunst van wimperstyling: Een blik achter de schermen bij Jaimz Lashbar

De kunst van wimperstyling: Een blik achter de schermen bij Jaimz Lashbar

Hallo daar, beauties! Het is Jaimy hier van Jaimz Lashbar, je go-to lash salon in ‘s-Hertogenbosch. Vandaag geven we je een exclusieve blik achter de schermen van onze salon en laten we je zien wat er allemaal komt kijken bij de kunst van wimperstyling. Laten we beginnen!

Wimperstyling is een ware kunst

Het zetten van wimperextensions is meer dan alleen een schoonheidsbehandeling. Het is een ambacht dat precisie, geduld en een scherp oog voor detail vereist. Elke klant is uniek, dus het creëren van de perfecte set wimpers vereist inzicht in hun gezichtsvorm, oogvorm, natuurlijke wimpers en persoonlijke stijl. Het is onze taak om al deze factoren te overwegen en te werken aan een resultaat dat niet alleen prachtig, maar ook gezond en duurzaam is.

De stappen van de wimperbehandeling

Elke wimperbehandeling begint met een gedetailleerde consultatie. We bespreken je verwachtingen, geven advies over de beste stijl voor jou en bespreken het onderhoud. Daarna beginnen we met het zorgvuldig reinigen van je wimpers en het voorbereiden voor de behandeling.

Het daadwerkelijke proces van het plaatsen van de extensions is een nauwgezet werk. Elke wimperextension wordt individueel aangebracht met behulp van een speciale lijm die zacht is voor je ogen maar sterk genoeg om de extensions te laten houden. Afhankelijk van de gekozen stijl kan een volledige set plaatsen tussen 1,5 en 2,5 uur duren. Gedurende deze tijd kun je ontspannen, naar muziek luisteren of zelfs een dutje doen!

Na de behandeling zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent van hoe je je nieuwe wimpers moet verzorgen om ze zo lang mogelijk mooi te houden. Dit omvat het reinigen, het vermijden van oliegebaseerde producten en het regelmatig bijwerken van de extensions.

Passie voor perfectie

Bij Jaimz Lashbar zijn we gepassioneerd over wat we doen. We streven ernaar om elke klant de beste ervaring te geven en hen te helpen de wimpers van hun dromen te bereiken. We zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de industrie om ervoor te zorgen dat we de beste service bieden.

Ben je klaar om de kunst van wimperstyling zelf te ervaren? Neem dan contact met ons op om je afspraak te boeken. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je de wimpers te geven die je altijd al wilde!

Tot gauw,
Jaimy.