Jaimz Lashbar: Jouw ultieme gids voor wimperverzorging

Jaimz Lashbar: Jouw ultieme gids voor wimperverzorging

Hallo allemaal! Dit is Jaimy van Jaimz Lashbar, jouw vertrouwde wimperextensions specialist in ‘s-Hertogenbosch. Vandaag wil ik jullie begeleiden door de wereld van wimperverzorging. Want het hebben van prachtige wimperextensions gaat verder dan alleen het plaatsen ervan. De juiste zorg kan ervoor zorgen dat je extensions er langer fris en mooi uit blijven zien. Dus, hier is jouw ultieme gids voor wimperverzorging.

Reinig je wimpers regelmatig

Het is essentieel om je wimperextensions schoon te houden. Maar wees voorzichtig met het type reiniger dat je gebruikt. Het is het beste om een olievrije reiniger te gebruiken om te voorkomen dat de lijm oplost.

Wees voorzichtig met make-up

Het gebruik van mascara is niet echt nodig als je wimperextensions hebt, maar als je toch besluit het te gebruiken, zorg dan dat het een extension-veilige mascara is. Vergeet niet om het voorzichtig te verwijderen met een olievrije make-up remover.

Kam je wimpers

Gebruik een wimperborsteltje om je extensions dagelijks te kammen. Dit helpt om ze netjes te houden en voorkomt dat ze in de knoop raken.

Vermijd wrijven en trekken

Probeer te voorkomen dat je in je ogen wrijft of aan je wimperextensions trekt. Dit kan ervoor zorgen dat ze uitvallen of beschadigd raken.

Reguliere opvullingen

Om je wimperextensions er op hun best uit te laten zien, raden we je aan om elke 2-3 weken een opvulafspraak te maken. Dit houdt je wimpers vol en fris.

Het onderhouden van je wimperextensions hoeft geen gedoe te zijn. Met deze eenvoudige stappen kun je langer genieten van je prachtige wimpers.

Ben je klaar om de wereld van wimperextensions te betreden? Boek dan nu je afspraak bij Jaimz Lashbar. We zijn er om je te helpen er op je best uit te zien en je best te voelen.

Zie je snel in de salon!

Liefs,
Jaimy.