Wat te verwachten van je eerste afspraak voor wimperextensions

Wat te verwachten van je eerste afspraak voor wimperextensions

Hey jij daar! Ik ben Jaimy, de eigenaresse van Jaimz Lashbar. Ik weet dat het idee van je eerste afspraak voor wimperextensions zowel spannend als misschien een beetje angstaanjagend kan zijn. Maar maak je geen zorgen! Vandaag ga ik je door het hele proces begeleiden, zodat je precies weet wat je te wachten staat.

1. Consultatie

Het eerste deel van je afspraak bestaat uit een consultatie. We zullen samen je verwachtingen, de gezondheid van je natuurlijke wimpers, de gewenste stijl en de juiste lengte en krul bespreken. Ons doel is om jouw droomwimpers te creëren zonder je natuurlijke wimpers te beschadigen.

2. Voorbereiding

Daarna gaan we je ogen en wimpers grondig reinigen om eventuele make-up, olie of vuil te verwijderen. Het is essentieel dat we beginnen met een schone basis om ervoor te zorgen dat de lijm goed hecht. Vervolgens gebruiken we speciale oogpads om je onderste wimpers te beschermen en af te dekken.

3. Het plaatsen van de wimperextensions

Dit is waar de magie gebeurt! We brengen de wimperextensions een voor een aan, met behulp van een speciale lijm die is ontworpen om veilig te zijn voor je ogen. Afhankelijk van het gekozen type extensions (One by One, Russian Volume, Hybrid of Mega Volume), kan dit proces tussen de 1,5 en 3 uur duren.

4. Nazorg

Als de laatste wimperextension is aangebracht, zullen we je instructies geven over hoe je voor je nieuwe wimpers moet zorgen. Het is belangrijk om deze richtlijnen te volgen om ervoor te zorgen dat je wimperextensions zo lang mogelijk mooi blijven.

Het is normaal om wat nerveus te zijn voor je eerste wimperextension-afspraak, maar ik hoop dat deze gids je wat meer vertrouwen geeft. Bij Jaimz Lashbar staat je comfort en tevredenheid altijd voorop.

We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen in de salon en je die prachtige, volumineuze wimpers te geven waar je altijd al van hebt gedroomd.

Tot snel bij Jaimz Lashbar!

Veel liefs,

Jaimy