Ons nieuwe avontuur: Jaimz Lashbar verhuist naar een nieuwe locatie in Den Bosch!

Ons nieuwe avontuur: Jaimz Lashbar verhuist naar een nieuwe locatie in Den Bosch!

Ik ben extreem enthousiast om te delen dat Jaimz Lashbar verhuist! Vanaf nu vind je ons op Gruttostraat 11, 5212 VM ‘s-Hertogenbosch. Ons nieuwe nest is binnen de muren van het bekende Flash Gym, aan de rand van het bruisende centrum van Den Bosch.

Jouw route naar perfecte wimpers is nu nog gemakkelijker

Het grote voordeel van onze nieuwe locatie? Bereikbaarheid! Of je nu uit Den Bosch komt of van verder weg, onze salon is zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de autogebruikers en diverse bus- en treinverbindingen voor wie met het openbaar vervoer reist.

Vooraf relaxen, nagenieten: Ontdek onze gezellige bar

Ik stel graag onze sfeervolle bar aan je voor. Hier kun je voor of na je afspraak genieten van een heerlijke kop koffie of thee, een sportdrankje of een verse jus d’orange. De perfecte plek om even te ontspannen voor je de deur uit gaat.

De salon is op de begane grond van Flash Gym. Bij binnenkomst ga je naar rechts en vervolgens de tweede deur rechts. Staat de deur open? Kom dan gerust binnen. Is de deur gesloten? Wacht dan even bij de bar, ik kom je ophalen voor je afspraak.

Jaimz Lashbar: Meer dan alleen prachtige wimpers

In de nieuwe salon streven we naar een omgeving waarin je je volledig comfortabel en welkom voelt. Een plek waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Bij Jaimz Lashbar gaat het niet alleen om hoe je eruitziet, maar vooral ook om hoe je je voelt.

Ontdek het zelf: Jouw nieuwe thuis voor wimperextensions

Ik ben ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap en ik kan niet wachten om je te verwelkomen op onze nieuwe locatie. Of je al jarenlang klant bent of overweegt om wimperextensions te proberen, ik kijk ernaar uit om je de Jaimz Lashbar ervaring te laten beleven in onze nieuwe salon.

Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog je afspraak en kom onze nieuwe salon ontdekken. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen!

Liefs,
Jaimy