Hoe Lang Duurt Wimpers Zetten? Een Complete Gids bij Jaimz Lashbar

Hoe Lang Duurt Wimpers Zetten? Een Complete Gids bij Jaimz Lashbar

Het zetten van wimperextensions is een kunst en een proces dat zorgvuldigheid vereist. Ik ben Jaimy, en bij Jaimz Lashbar in Den Bosch zorgen we ervoor dat elke klant het beste resultaat krijgt. Hieronder lees je alles over de tijd die nodig is voor het zetten van wimpers.

One by One Wimpers: 1 tot 2 uur

Met de one by one-techniek wordt elke individuele wimperextension aan een natuurlijke wimper bevestigd. Deze precisie zorgt voor een natuurlijk effect en duurt meestal 1 tot 2 uur.

Voordelen:

  • Natuurlijke Look: Elke wimper wordt individueel geplaatst.
  • Aanpasbaar: Lengte en volume kunnen worden afgestemd op je wensen.

Russian Volume Wimpers: 1 tot 2 uur

De Russian volume-techniek gaat nog een stap verder door meerdere dunne wimperextensions aan één natuurlijke wimper te bevestigen. Dit proces kan 1 tot 2 uur duren.

Voordelen:

  • Dramatisch Volume: Creëer een opvallende look.
  • Luxe Gevoel: Voelt licht en comfortabel aan.

Touch-Ups en Refills: 30 minuten tot 1 uur

Onderhoud is de sleutel tot langdurige, mooie wimpers. Een touch-up of refill kan 30 minuten tot 1 uur duren, afhankelijk van de hoeveelheid werk die nodig is.

Waarom Kiezen voor Jaimz Lashbar in Den Bosch?

Professioneel en Ervaren

We hebben een passie voor wimpers en zorgen voor een ontspannen ervaring in onze salon, gelegen in Flashgym aan de rand van het centrum van Den Bosch.

Online Afspraken en Beheer

Je kunt eenvoudig online een afspraak plannen en beheren via onze website. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je wimpers te laten doen.

Klaar om je Wimpers te Laten Zetten?

Of je nu een nieuwe set wilt of je huidige wimpers wilt bijwerken, bij Jaimz Lashbar zijn we klaar om je te helpen. Maak vandaag nog een afspraak en begin aan je reis naar prachtige wimpers!