Het verschil tussen wimperverlenging en wimperextensions

Het verschil tussen wimperverlenging en wimperextensions

Hallo daar! Jaimy hier, van Jaimz Lashbar. In de wereld van de oogmake-up komen we vaak de termen wimperverlenging en wimperextensions tegen. Hoewel ze vergelijkbaar kunnen klinken, zijn er subtiele verschillen die het vermelden waard zijn. Laten we eens dieper in dit onderwerp duiken.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn semi-permanente wimpers die één voor één op je natuurlijke wimpers worden gelijmd. Deze extensions kunnen worden aangepast op basis van lengte, krul, volume en materiaal om het gewenste uiterlijk te bereiken. Bij Jaimz Lashbar bieden we verschillende stijlen aan, waaronder One by One, Russian Volume en Mega Volume.

En wimperverlenging dan?

Wimperverlenging verwijst vaak naar het gebruik van tijdelijke valse wimpers of mascara’s die beloven je wimpers te verlengen. Deze producten worden vaak voor speciale gelegenheden of evenementen gebruikt en kunnen aan het einde van de dag gemakkelijk worden verwijderd.

Wat zijn de belangrijkste verschillen?

Duurzaamheid: Wimperextensions blijven tot wel zes weken zitten, terwijl wimperverlengingen over het algemeen tijdelijk zijn.

Uiterlijk: Met wimperextensions kan je een natuurlijker ogende look krijgen die is aangepast aan jouw specifieke voorkeuren. Wimperverlengingen daarentegen hebben vaak een meer opvallende, dramatische look.

Onderhoud: Wimperextensions vereisen een zorgvuldige nazorg, terwijl wimperverlengingen makkelijker te onderhouden zijn.

Aanbrenging: Het aanbrengen van wimperextensions vereist een professional, terwijl de meeste mensen wimperverlengingen zelf kunnen aanbrengen.

Kies voor Jaimz Lashbar

Of je nu voor een natuurlijke dagelijkse look of voor een glamourvolle uitstraling kiest, bij Jaimz Lashbar ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en de wimpers te krijgen waar je altijd van hebt gedroomd.

Liefs,

Jaimy