De beste aftercare tips voor wimperextensions

De beste aftercare tips voor wimperextensions

Hey daar, mooie dames van Nederland! Jaimy hier, de trotse eigenaresse van Jaimz Lashbar. Als je net je prachtige nieuwe set wimperextensions hebt laten zetten, is het belangrijk om te weten hoe je ze moet verzorgen. Hier zijn mijn beste aftercare tips voor wimperextensions om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk mooi blijven.

Vermijd water en stoom

De eerste 24-48 uur na je afspraak is het cruciaal om je wimpers droog te houden. Dit betekent geen douchen, zwemmen, saunabezoeken of intensieve trainingen. De lijm heeft tijd nodig om volledig uit te harden en blootstelling aan water of stoom kan het proces verstoren.

Slaap niet op je gezicht

Probeer te voorkomen dat je op je gezicht slaapt. Dit kan druk op de wimpers leggen en ervoor zorgen dat ze uitvallen of hun vorm verliezen.

Gebruik olievrije producten

Oliën kunnen de lijm afbreken, dus het is belangrijk om alleen olievrije producten op of in de buurt van je ogen te gebruiken. Dit geldt voor make-up, make-up removers en gezichtsreinigers.

Borstel je wimpers

Met behulp van een wimperborsteltje kun je je extensions voorzichtig borstelen om ze er op hun best uit te laten zien. Doe dit elke ochtend en avond, en altijd na het douchen.

Laat ze met rust

Het kan verleidelijk zijn om aan je wimpers te trekken of te wrijven, maar doe dit niet! Het kan je natuurlijke wimpers beschadigen en de levensduur van je extensions verkorten.

De juiste aftercare kan het verschil maken in hoe lang je wimperextensions meegaan. Met deze tips kan je genieten van je prachtige wimpers voor de langst mogelijke tijd. Wil je meer weten over wimperextensions of ben je klaar voor je volgende afspraak? Neem dan contact op met Jaimz Lashbar. Ik kijk ernaar uit om je te helpen je wimperdoelen te bereiken!

Tot snel,

Liefs, Jaimy.