Alles wat je moet weten over wimperextensions

Alles wat je moet weten over wimperextensions

Hallo dames, Jaimy hier van Jaimz Lashbar. Ik weet dat het idee van wimperextensions wat vragen kan oproepen, dus vandaag wil ik een aantal van de meest gestelde vragen beantwoorden. Laten we erin duiken.

Wat zijn wimperextensions precies?

Wimperextensions zijn semi-permanente vezels die, net als hairextensions, aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd om de lengte, de krul, de volheid en de dikte van de natuurlijke wimpers te verhogen. Ze kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, waaronder mink, zijde, synthetisch, menselijk of paardenhaar.

Hoe worden ze aangebracht?

Bij Jaimz Lashbar worden wimperextensions met de hand aangebracht, één voor één, door een gecertificeerde wimperstyliste met behulp van semi-permanente lijm.

Hoelang blijven ze zitten?

Met de juiste zorg kunnen wimperextensions tot zes weken blijven zitten, afhankelijk van de levenscyclus van je natuurlijke wimpers.

Doet het pijn?

Absoluut niet. Het proces is pijnloos en velen vinden het zelfs ontspannend.

Zijn ze veilig?

Ja, wanneer correct aangebracht door een professional zijn wimperextensions veilig. Bij Jaimz Lashbar zorgen we ervoor dat elke set wimperextensions op maat is gemaakt en op de juiste manier wordt aangebracht, om de gezondheid van je natuurlijke wimpers te behouden.

Wat is het verschil tussen One by One en Russian Volume?

One by One is de techniek waarbij één wimperextension wordt geplaatst op één natuurlijke wimper. Dit zorgt voor een natuurlijke look. Russian Volume, aan de andere kant, gaat over het aanbrengen van meerdere dunne wimperextensions op één natuurlijke wimper, waardoor een volle, glamoureuze look wordt gecreëerd.

Ik hoop dat dit je vragen over wimperextensions heeft beantwoord. Als je er nog meer hebt, of als je klaar bent om de sprong te wagen en je eerste set wimperextensions te proberen, neem dan contact met me op. Ik help je graag de perfecte look te creëren die past bij je levensstijl en persoonlijkheid.

Veel liefs,

Jaimy.