Alles over de zorg voor wimperextensions na het plaatsen

Alles over de zorg voor wimperextensions na het plaatsen

Hoi allemaal, Jaimy hier van Jaimz Lashbar. Een veelgestelde vraag die ik krijg na het plaatsen van wimperextensions is “Hoe zorg ik voor mijn nieuwe wimpers?” Het is een geweldige vraag, want de juiste nazorg kan de levensduur van je wimperextensions aanzienlijk verlengen. Dus, laten we duiken in de do’s en don’ts van wimperextensions nazorg.

De eerste 24-48 uur

Niet natmaken: Probeer je wimperextensions de eerste 24-48 uur na de behandeling niet nat te maken. Dit geeft de lijm de tijd om volledig uit te harden en te zorgen dat je extensions goed blijven zitten.

Vermijd hitte en stoom: Houd je nieuwe wimpers uit de buurt van sauna’s, stoombaden en hete douches. De hitte kan de lijm verzwakken.

Geen mascara: Vermijd het gebruik van mascara of andere oogmake-up op je wimpers. Deze kunnen je extensions beschadigen of de lijm verzwakken.

Lange termijn nazorg

Reinig regelmatig: Het is belangrijk om je wimperextensions schoon te houden. Gebruik een olievrije reiniger en een zachte borstel om vuil en make-up voorzichtig te verwijderen.

Vermijd wrijven en trekken: Wrijven, trekken of knijpen in je wimpers kan de extensions losmaken. Als je last hebt van jeukende ogen, probeer dan een olievrije oogdruppel te gebruiken in plaats van te wrijven.

Regelmatige opvulling: Om je wimperextensions er vol en mooi uit te laten zien, is het belangrijk om regelmatige opvulling afspraken te plannen. Afhankelijk van je groeicyclus kan dit om de 2-4 weken zijn.

Bij Jaimz Lashbar staat jouw tevredenheid voorop en ik zorg ervoor dat je met de juiste informatie en nazorgproducten naar huis gaat. Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen over de nazorg van wimperextensions? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Liefs,

Jaimy